Kerst winner show met Sjuulke 

In deze Video nemen wij jullie mee tijdens een van onze hondenshow dagen. Zo nu en dan doen wij voor de fun mee aan deze shows en alles wat onze honden behalen is mooi meegenomen maar het is zeker geen must. Wij genieten ervan om samen met onze honden deel te nemen aan verschillende activiteiten die zij net zo leuk vinden als wij! Positiviteit staat voor deze show zeker bovenaan aangezien dit voor Sjuulke pas haar 2de show is. En wat deed ze het goed! Kayleigh die normaal gesproken de honden showt stond er echt van te kijken hoe goed Sjuulke haar best deed. Heel veel kijkplezier

Oude dames shoot met Biby voor de website van Kayleigh's trimsalon

In deze video neemt Kayleigh jullie mee tijdens een fotoshoot met Biby. Kayleigh had nieuwe foto's nodig voor haar website www.dutchtrim.nl natuurlijk is het dan wel heel erg leuk als je die foto's laat maken met je aller eerste eigen hondje Biby. Dus die ochtend heeft Kayleigh Biby helemaal tiptop verzorgd en was eigenwijze Biby klaar voor haar shoot. Het eindresultaat is te bewonderen op de website van Kayleigh en onze facebook pagina (zie contact)

Met Joy op pad voor haar echo

Vandaag was het tijd voor de echo van Joy & Tiago natuurlijk nemen wij jullie weer mee tijdens dit bijzondere moment. Heel erg veel kijkplezier en ik hoop dat jullie dit net z'n leuke video vinden als wij. 

Het is en blijft altijd spannend na een dekking, is de teef wel drachtig en gaat alles wel goed met de pups? een echo brengt voor ons als fokker veel rust. Ook weten wij op deze manier wat wij ongeveer kunnen verwachten als de pupjes geboren worden!

Os Doezenhöfke website foto's met @Chica's click fotografie 

Onze website was toe aan een kleine update, natuurlijk horen daar de mooiste foto's bij dus hadden wij de hulp ingeschakeld van Sandra die met haar volledige studio inhoud bij ons in de woonkamer foto's kwam maken. Een paar van onze hondjes zijn een beetje onzeker in nieuwe situaties (Yoekie & Mörmelke) voor hun was het echt een succes en een zeer positieve ervaring deze thuis shoot! En Sandra, dat is gewoon een topper met de hondjes. Ze heeft zo ontzettend veel geduld! Natuurlijk mochten wij zelf ook even op de foto en een van onze kippetjes kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze shoot!