Jimmy & Sjuulke voorjaar 2024

 

Voor Sjuulke hebben wij grootse plannen voor haar tweede nestje. Sjuul is een heerlijke spring in het veld die alles en iedereen reuze gezellig vind. We gingen opzoek naar een reu die net zo positief in het leven staat als onze Sjuulke zelf, en die hebben we gevonden. 

Sjuulke (Lingana Sjuul van Os Doezenhöfke) en Jimmy (Royal Robies Villa Dutch Dog) hebben inmiddels een echo gehad en zij verwachten in de eerste week van juni een prachtig nestje pups. 

 

 

 

 

Junior & Cewienie eind 2024

 

Tegen het einde van het jaar staat voor Cewienie haar eerste nestje in de planning. De reu die wij voor haar op het oog hebben is geen vreemde reu voor onze kennel Junior (Happyschaps Star Jason Junior) is namelijk ook de vader van ons U-nest met Joy (de moeder van Cewienie). Wij verwachten uit deze combinatie leuke en actieve pups die zowel tot hun recht komen als gezinshond of lekker actief sportmaatje. 

Wij moeten deze combinatie nog laten screenen bij de Vereniging Nederlandse Schapendoes.

Ook dit nest wordt zoals al onze nesten gefokt volgens de regelgeving van de vereniging Nederlandse schapendoes en de Raad van Beheer.

U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met betrekking op dit geweldige nest.

Onze pups worden gefokt onder de strenge fokregels van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes daardoor krijgen alle pups namens en van de vereniging een certificaat.
De ouders voldoen aan de gestelde gezondheid eisen en zijn getest op HD, PRA en hebben recent een
ECVO-oogonderzoek gehad , waaruit is gebleken dat ze beiden vrij waren van oogafwijkingen en oogziekten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Er zijn nog 1 of 2 plekjes op onze koperslijst voor dit nest