Inmiddels zijn de partners voor Joy & Sjuulke in 2023 ook bekend. Na een lange zoektocht kwamen wij uit op twee fantastische reuen die al een tijdje op ons reuenlijstje staan. Afhankelijk van de dames plannen wij het nest van Joy & Jason in het voorjaar en Sjuul & Kian in het najaar. Beide nesten worden gefokt worden volgens de regelgeving van de vereniging Nederlandse schapendoes en de Raad van Beheer.

Inmiddels is de combinatie Joy & Jason getoetst door de schapendoes vereniging en voor Sjuulke is dit proces nog in aanvraag en wachten wij geduldig op hopelijke positief nieuws voor deze fantastische combinatie. 

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met betrekking op onze nestplanning.

Onze pups worden gefokt onder de strenge fokregels van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes daardoor krijgen alle pups namens en van de vereniging een certificaat.
De ouders voldoen aan de gestelde gezondheid eisen en zijn getest op HD, PRA en hebben recent een
ECVO-oogonderzoek gehad , waaruit is gebleken dat ze beiden vrij waren van oogafwijkingen en oogziekten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Het laatste nestje van onze Joy

Aan alles komt een einde en na 3 prachtige nesten van Joy ''Gaidima ms Didy Joy van Os Doezenhöfke'' met twee verschillende reuen kan een reu die al een tijdje op ons lijstje staat voor haar natuurlijk niet ontbreken. 

Voor haar aller laatste nest hebben we gekozen voor ''Happyschaps Star Jason Junior'' Jason is een geweldige reu die niet alleen hartstikke lief is maar ook nog eens onwijs knap!

Een match made in heaven als je het ons vraagt. Inmiddels heeft de dekking tussen deze twee prachtige honden plaats gevonden en hebben wij 13 juni de echo in de planning en hopen wij op goed nieuws.

Een van de pups zal bij onze dochter gaan wonen, met deze pup zal zij hopelijk onze lijnen overnemen binnen haar kennel.

Het waarschijnlijk laatste nest van onze Sjuulke

Ook voor Sjuulke hebben wij grootse plannen voor haar tweede en waarschijnlijk laatste nestje. Sjuul is een heerlijke spring in het veld die alles en iedereen reuze gezellig vind en laten we nu net de perfecte reu op het oog hebben die net zo over het leven denkt als zij doet alleen dan net met een tikkie meer beleid. 

Kian ''Camagis Kian'' is afkomstig van een Deense kennel en past perfect bij Sjuulke. Het kan dan ook niet anders dan dat hier ongelofelijk knappe en vooral gezellige pups uit komen. 

Voor deze combinatie hebben wij nog een klein aantal beperkte plaatsjes vrij op onze koperslijst.