Benji & Wammes

 

Benji is 14 oud geworden. hij was een hele lieve hond. hij was een kruising tussen een herder en een schnauzer.
Wij vonden hem erg lijken op een schapendoes. Benji was onze aller eerste hond in dit huis.

Kayleigh & Tristan konden alles met hem doen, verkleden of meenemen in de buggy vond Benji allemaal reuze gezellig.

Door Benji hebben wij besloten onze eerste schapendoes Wammes aan te schaffen.

Wammes & Benji ware 8 pootjes op een buik.

Wammes was onze aller eerste schapendoes, helaas hebben wij hem op 5 jarige leeftijd moeten laten inslapen, hij was een hele lieve hond, doordat hij boven voor bijter was dit is een grote gebits fout.
Hierdoor hij een knopje in zijn hoofd omgezet en onze dochter Kayleigh van achteren aangevallen. Zij herinnert zich hier helemaal niks van en er is ook geen blijvend letsel. 
Voor dit voorval was Wammes altijd een lieve hond, een tikje eigenwijs en hij deed graag zijn eigen ding samen met zijn vriendje Benji 

Floyd

Floyd is bij ons 10 jaar mogen worden. hij was onze eerste en enige reu die we gekocht hadden om in de toekomst mee te fokken. hij was een grote reu met achteraf gebleken een fel karakter, ook bleek hij een grove gebitsfout te hebben, waardoor we hem niet hebben kunnen inzetten voor de fok.
Floyd hebben we met 10 jarige leeftijd laten inslapen omdat hij gevaarlijk werd voor ons gezin en onze andere honden.

Van een foto van de kop van Floyd  is ons kennellogo gebaseerd. 

Eefke

Eefke is bij ons 14 jaar mogen worden, ze was ons eerste schapendoes teefje.
Ze was een lieve, sociale does met een echte werklust
Ze was heel goed in schapendrijven, ook was zij de alfa teef binnen onze roedel, naderhand heeft haar dochter Berbke dit overgenomen.
Eefke was een hele slimme hond waar we heel veel van hebben mogen leren.

 

Nakita

Nakita is bij ons 14 jaar mogen worden, ze is bij ons komen wonen toen ze 5 jaar oud was, bij ons is ze moeder, oma en overgroot oma mogen worden.

Nakita was een lieve, stabiele en rustige schapendoes.
In haar jonge jaren heeft Nakita behendigheid gedaan, ook was ze een echte showhond.

Nakita kon je altijd wakker maken voor eten.

Hippy

Hippy is bij ons bijna 13 jaar mogen worden, 

Hippy was ons 2de teefje helaas hadden wij een vermoeden dat onze Hippy last had van een zeer lichte vorm van epilepsie en daarom hebben wij besloten met Hippy niet te fokken. Maar dat mocht de pret niet drukken voor onze Hip! Onze dochter heeft samen met haar behendigheid gedaan op recreatief niveau ook hebben zij samen deel genomen aan verschillende gehoorzaamheids cursussen en was zij haar eerste showhond.

Hippy was een lief meisje, heel open en spontaan, ze vond echt alles leuk om te doen. Hippy was ook niet altijd de gemakelijkste. Onze jongere honden hebben heel veel van Hippy mogen leren. Op straat was Hippy de braafste hond en daarom mocht zij ook vaak mee de pups socialiseren. Hippy was bekend bij ons in het dorp aangezien ze in haar jongere jaren altijd mee buiten ging spelen met de buurtkinderen. Hippy was een echte allemans vriend!